shareholder

Elia is voor het 4e jaar op rij ‘Top Employer'

Het label ‘Top Employer’ onderscheidt bedrijven die hun medewerkers een uitstekende werkomgeving bieden. Dit jaar ontvingen 73 Belgische bedrijven deze onderscheiding. Elia blinkt vooral uit in het aanwerven van talent en ook in het werk rond de bedrijfswaarden. Deze erkenning is een mooie beloning voor alle inspanningen in het voorbije jaar dat werd getekend door COVID-19.

Elia blijft een aantrekkelijk bedrijf voor talenten

Dit jaar heeft Elia haar globale score nog verbeterd en zo 77,91% behaald. Uit het ‘Top Employer’-juryrapport blijkt dat Elia bijzonder goed is in het aantrekken van talent; hiervoor hebben we de hoogst mogelijke score gekregen (100%). Ook de inspanningen op het gebied van bedrijfscultuur en de waarden en houdingen die we willen ontwikkelen, worden beloond met de maximale score. Andere sterke punten van het HR-beleid die in het verslag worden belicht, zijn de geboekte vooruitgang op het vlak van employer branding (95%), het onthaalbeleid voor nieuwkomers (90%) en de integratie van duurzaamheid in ons HR-beleid (92%).

Advertentie

82 nieuwe medewerkers ondanks COVID-19

In 2020 heeft Elia 82 nieuwe medewerkers aangeworven, niet alleen om vertrekken op te vangen maar ook om een antwoord te kunnen bieden aan de nieuwe uitdagingen waar we voor staan.. Onze maatschappij is in volle verandering en als transmissienetbeheerder evolueren we in het hart van deze veranderingen. Het is van uiterst belang om hierop te kunnen anticiperen. Daarom hebben we onze zoektocht naar talent ook gericht op profielen die vaardigheden bezitten om de diensten van morgen te ontwikkelen en die dezelfde waarden hebben als Elia.

Lees hier het volledige persbericht.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie