shareholder

HalfJaarlijks Financieel Verslag 2018

©Yvan Glavie

Het eerste halfjaar in een oogopslag

Het eerste halfjaar werd gekenmerkt door goede resultaten: de GVV heeft de ontwikkelingsactiviteiten van haar vastgoedportefeuille verdergezet en ziet de groei van het netto resultaat van de kernactiviteiten lichtjes stijgen dankzij de volledige bijdrage van de aankopen gerealiseerd in het verleden en het project “The Pulse” dat begin 2018 werd opgeleverd.

Dit halfjaar werd afgesloten met de verwerving onder opschortende voorwaarden van de vennootschap BE Real Estate N.V., eigenaar van vier gebouwen van het type “aparthotel” in Brussel. Met deze aankoop bevestigt Home Invest Belgium de wil om de perimeter van haar investeringen uit te breiden naar toeristische verblijven. Op termijn zou dit type activa 25% van haar portefeuille kunnen vertegenwoordigen.

In mei 2018 is Home Invest Belgium lid geworden van Ecobuild, een cluster die de spelers inzake bouw en duurzame renovatie in Brussel verenigt: http://www.ecobuild.brussels/nl.

Wij nodigen u uit onze realisaties in detail door te nemen op de volgende pagina’s.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De Partner zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud