shareholder

Home Invest Belgium benoemt nieuwe Chief Executive Officer

©rv

De Raad van Bestuur van Home Invest Belgium NV heeft de heer Sven Janssens benoemd als nieuwe Chief Executive Officer. De heer Janssens zal deze functie op 3 december 2018 opnemen.

De Raad van Bestuur heeft beslist om over te gaan tot benoeming door coöptatie van de heer Janssens als uitvoerend bestuurder voor de resterende duurtijd van het mandaat van de vorige CEO (met name tot en met de gewone algemene vergadering te houden in 2022), dit onder voorbehoud van goedkeuring door de FSMA.

De definitieve benoeming van de heer Janssens als bestuurder zal voorgedragen worden op de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders.

Sven Janssens (46) is architect van opleiding. Na ervaring te hebben opgedaan als architect en project manager, legde hij zich vanaf 2003 toe op property management voor Trevi Services NV. In 2006 nam hij bij Leasinvest Real Estate de functie van Head of Property Management op, en sinds 2016 was hij er Chief Operating Officer.

Liévin Van Overstraeten, Voorzitter van de Raad van Bestuur: “ Wij zijn verheugd met de komst van Sven Janssens als Chief Executive Officer. Zijn ervaring, kennis van de reglementering rond GVV’s en zijn persoonlijkheid vormen een belangrijke toegevoegde waarde om op efficiënte wijze de ambitie van Home Invest Belgium te realiseren: een leidende, professionele, innovatieve en performante rol spelen in de woonmarkt van de toekomst.”

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De Partner zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud