shareholder

Home Invest Belgium benoemt nieuwe Chief Financial Officer

©Home Invest Belgium

De Raad van Bestuur van Home Invest Belgium NV heeft de heer Preben Bruggeman benoemd als nieuwe Chief Financial Officer. De heer Bruggeman zal deze functie op 7 januari 2019 opnemen.

Hij zal, onder voorbehoud van goedkeuring door de FSMA, tevens als effectieve leider van Home Invest Belgium worden benoemd.

De heer Bruggeman behaalde een masterdiploma Handelsingenieur en een bachelordiploma in de Wijsbegeerte aan de Universiteit Antwerpen. Daarnaast legde hij succesvol de 3 niveaus af van het CFA Programma (Chartered Financial Analyst). Hij geeft les als gastdocent aan de Antwerp Management School in het kader van het MRE-programma (Executive Master in Vastgoedmanagement).

Hij beschikt over meer dan tien jaar ervaring in Finance en startte zijn carrière bij Bank Degroof als aandelenanalist, verantwoordelijk voor de vastgoedsector. Vervolgens vervoegde hij het Corporate Finance departement waar hij een belangrijke rol heeft gespeeld in tal van kapitaalmarkttransacties (uitgifte van aandelen, obligaties en vastgoedcertificaten), het opzetten van “private equity” fondsen en het begeleiden van bedrijven in fusies en overnames in de vastgoedsector.

Sinds 2015 bekleedt hij de functie van CFO en effectieve leider bij de openbare GVV Qrf City Retail.

Sven Janssens, Chief Executive Officer: “Met de komst van Preben verzekert Home Invest Belgium de continuïteit van haar management; hij zal immers nog een tijdje kunnen samenwerken met Jean-Luc Colson, de huidige CFO die zijn vertrek heeft aangekondigd. Daarenboven halen we met Preben een versterking in huis wiens ervaring in het veld, visie en waarden de ambitie van Home Invest Belgium zal helpen te realiseren: een professionele, innovatieve en performante leider te worden in de woonmarkt van de toekomst.”

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De Partner zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud