shareholder

Home Invest Belgium benoemt nieuwe Investment & Development Director

The Link_Auderghem

7 februari 2019

Op 1 maart 2019 start Gwen Vreven bij Home Invest Belgium NV en zal hij er de functie van Investment & Development Director opnemen. Hij zal er de investerings-, ontwikkelings- en constructieactiviteiten overzien, en de uitbouw van Home Invest Belgium als referentiemerk in de residentiële markt ondersteunen.

De heer Vreven behaalde een masterdiploma van Burgerlijk Ingenieur-Architect aan de Vrije Universiteit Brussel en een Master of Science diploma in de Stedenbouw & Ruimtelijke Ordening aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hij geeft eveneens les als gastdocent aan het postgraduaat vastgoed van de Katholieke Universiteit Leuven/ KULAK.

De heer Vreven beschikt over meer dan achttien jaar ervaring in de vastgoed- en semipublieke sector via diverse publiek-private samenwerkingsverbanden. Hij startte zijn carrière bij ING Real Estate Development, met een uitgebreide track record aan projecten in binnen- en buitenland.

Sinds 2012 bekleedde hij de functie van Algemeen Directeur bij het AG Stadsontwikkeling Aalst, waar hij een belangrijke rol vervulde in het opzetten en realiseren van verschillende PPSprojecten en SPV’s.

Sven Janssens, Chief Executive Officer: “We zijn zeer verheugd dat Gwen Vreven ons team vervoegt. Zijn expertise in de volledige vastgoedontwikkelingscyclus vult onze organisatie perfect aan. Wij rekenen op hem om de strategie van Home Invest Belgium, de groei voor een belangrijk deel te realiseren via eigen ontwikkelingen, uit te bouwen en vorm te geven.”

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De Partner zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud