shareholder

Home Invest Belgium vervolledigt het management team

24 oktober 2019 – Home Invest Belgium, de specialist in residentieel vastgoed, vervolledigt het management team met de aanwerving van twee ervaren profielen.

Jan Opdecam zal vanaf 25 november in de functie van Head of Portfolio Management treden. Hij heeft meer dan 12 jaar ervaring in de vastgoedsector, eerst als Asset Manager bij RC / RB Vastgoed en daarna als Commercial Director bij Whitewood Capital Group. Momenteel werkt hij bij KBC Securities als Director Equity Research.

En vanaf 15 december zal Ingrid Quinet als Chief Legal Officer het management van Home Invest Belgium vervolledigen. Zij behaalde een Master in Rechten (VUB) en kan rekenen op bijna 20 jaar ervaring als advocaat en jurist, voornamelijk in de bancaire en vastgoedsector. In het verleden was ze werkzaam als advocaat bij Allen & Overy, Clifford Chance, Nibelle Law en Laga. Momenteel is zij Chief Legal Officer bij Eaglestone.

Met deze twee nieuwe talenten is het management team van Home Home Invest Belgium volledig, en beschikt het over alle competenties om een verdere uitbouw van het bedrijf te realiseren.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud