shareholder

Philip De Greve vervoegt raad van bestuur van Home Invest Belgium

Philip De Greve

Home Invest Belgium, de specialist in residentieel huurvastgoed, kondigt aan dat Philip De Greve zijn raad van bestuur versterkt als onafhankelijk bestuurder. Aangevangen op 22 februari 2021 zal zijn mandaat een duurtijd kennen van twee jaar.

De raad van bestuur heeft beslist om over te gaan tot benoeming door coöptatie van Philip De Greve, dewelke inging vanaf 22 februari 2021. Onder voorbehoud van goedkeuring door de FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten) zal hij de raad van bestuur vervoegen voor de resterende duurtijd van het mandaat van Koen Dejonckheere, tot en met de gewone algemene vergadering in 2023. De definitieve benoeming van de heer Philip De Greve als bestuurder zal voorgedragen worden op de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders.

Met 16 jaar ervaring in de sector is Philip De Greve (41) niet aan zijn proefstuk toe. Als oprichter en managing partner leidt hij sinds 2010 Pertinea Property Partners, een investment-, asset- en fundmanager actief in België en Nederland. Hij is master in de rechten van opleiding en was voorheen actief bij Boston Consulting Group (BCG), Linklaters en CBRE.

Liévin Van Overstraeten, voorzitter van de raad van bestuur: “We zijn verheugd dat Philip De Greve onze raad van bestuur vervoegt. Zijn opgebouwde ervaring in fund management en grondige kennis van de vastgoedmarkten zijn een waardevolle steun voor onze groeiambities.”

Lees hier het volledige persbericht.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie