shareholder

Veranderingen binnen het management van Home Invest Belgium

Ijzer ©Laetizia Bazzoni

Home Invest Belgium (HIB) en mevrouw Sophie Lambrighs, Chief Executive Officer, hebben in gezamenlijk overleg besloten om een punt te zetten achter hun samenwerking, rekening houdend met de contractueel voorziene vertrekregeling, zoals vermeld in de Corporate Governance Verklaring in het jaarverslag. Haar mandaat als (gedelegeerd) bestuurder en tevens effectieve leider van HIB eindigt op 10 juli 2018. Sophie Lambrighs kwam in juni 2014 aan het roer van HIB.

Bijkomend hebben HIB en de heer Nicolas Vincent, Chief Investment Officer, besloten om in gezamenlijk overleg hun samenwerking stop te zetten. Zijn mandaat als Chief Investment Officer, en tevens effectieve leider van HIB eindigt op 10 juli 2018, rekening houdend met de contractueel voorziene vertrekregeling, zoals vermeld in de Corporate Governance Verklaring in het jaarverslag. De heer Vincent vervoegde HIB in 2016.

De Raad van Bestuur wenst beiden uitdrukkelijk te bedanken voor hun bijdrage aan de groei van de vennootschap en wenst hen alle succes naar de toekomst toe.

Bijkomend heeft de Raad van Bestuur van HIB beslist, onder voorbehoud van goedkeuring door de FSMA, om 2 nieuwe effectieve leiders te benoemen, met name de heer Liévin Van Overstraeten en de heer Johan Van Overstraeten.

Het effectieve leiderschap van de vennootschap zal tijdelijk, en dit tot het aantreden van een nieuwe C.E.O., worden waargenomen door:

  • De heer Jean-Luc Colson, C.F.O.;
  • De heer Filip Van Wijnendaele, C.O.O.;
  • De heer Liévin Van Overstraeten;
  • De heer Johan Van Overstraeten.
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De Partner zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud