shareholder

Belangrijke verkoop voor immobel: verhuis van het sint-pietersziekenhuis van ottignies

©Immobel

IMMOBEL kondigt de verkoop aan van een terrein in Waver, waar het Sint-Pietersziekenhuis na zijn verhuis uit Ottignies zijn intrek zal nemen in een nog te realiseren nieuwbouw.

Dankzij deze transactie zal het ziekenhuis zich dichter bij Waver kunnen vestigen en een verbeterde mobiliteit kunnen aanbieden aan zijn toekomstige patiënten.

Met deze verkoop slagen de teams van de Groep erin om nog een realisatie toe te voegen aan hun reeds uitgebreide palmares voor 2019.

Langverwachte oplossing

Enkele jaren geleden reeds maakte het Sint-Pietersziekenhuis van Ottignies zijn intentie bekend om van zijn huidige site te verhuizen en zijn ontwikkeling voort te zetten in beter toegankelijke infrastructuren Het kreeg hulp van de Waalse regering om een toekomstproject uit te werken dat vandaag concreet vorm krijgt Met de verkoop van zijn terrein in Waver effent IMMOBEL het pad voor de bouw van een nieuw ziekenhuis, op de kruising van de N25 en de E411, niet ver van de Decathlon-vestiging. Een uitstekende locatie van +/- 13,50 ha voor het Sint-Pietersziekenhuis dat er een modernere, milieuvriendelijkere en gemakkelijker toegankelijke ziekenhuissite zal kunnen inrichten, en dit zowel voor de toekomstige patiënten als voor het personeel van het ziekenhuis.

IMMOBEL, verantwoordelijkheid en performantie

Een nieuwe transactie die perfect aansluit bij de ambities van IMMOBEL om bij te dragen tot de modernisering van belangrijke infrastructuren voor de inwoners en de overheid. In overeenstemming met haar rol als verantwoordelijke stedelijke speler wenst de Groep zich aan te sluiten bij een maatschappelijke langetermijnvisie door voorrang te geven aan constructieve transacties met bijzondere aandacht voor mobiliteitscriteria. Met deze verkoop slagen de teams van de Groep erin om nog een realisatie toe te voegen aan hun reeds uitgebreide palmares voor 2019.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud