shareholder

Cedet als finalist genomineerd voor de MIPIM AWARDS 2019 in de categorie "Best Refurbished Building"

Een plek waar verleden en toekomst in perfecte harmonie naast elkaar bestaan

Het Cedet-gebouw, ontwikkeld door IMMOBEL Polen, werd gekwalificeerd als finalist van de prestigieuze MIPIM Awards 2019 in de categorie 'Best Refurbished Building’. De herontwikkeling en uitbreiding van Cedet werd ontworpen door het architectenconsortium AMC Andrzej Chołdzyński - RKW Rhode Kellermann Wawrowsky. De bouw werd voltooid in mei 2018. De huurders zijn onder meer het Poolse ontwikkelingsfonds PFR Group, WeWork die zich voor het eerst in Polen vestigt, en de bekende speelgoedwinkel Smyk, die terugkeert naar zijn oorspronkelijke vestiging. Het gebouw met een totale verhuurbare oppervlakte van ca. 22 300 m² werd voor een recordbedrag verkocht aan een Koreaans fonds.

IMMOBEL Group heeft al belangrijke emblematische gebouwen in Brussel gerestaureerd, waaronder CHAMBON: een vlaggenschipproject dat in 2017 een MIPIM Award heeft gewonnen. De nominatie van Cedet bevestigt de knowhow van de ontwikkelaar in de revitalisering van de binnenstad.

Tijdens de MIPIM hebben alle aanwezigen de mogelijkheid om te stemmen op dit emblematische project @ Awards Gallery, Palais des Festivals vanaf dinsdag 12 maart om 9u tot donderdag 14 maart om 12u. Voor meer informatie www.mipimawards.com

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud