shareholder

Immobel kondigt haar voornemen aan een obligatielening uit te geven tot 100 miljoen euros

©Immobel

IMMOBEL SA (zonder rating) heeft een mandaat gegeven aan BNP Paribas Fortis en Degroof Petercam als " Joint Lead Managers " teneinde een aantal investeringsvergaderingen te organiseren. Roadshows zullen plaatsvinden in Brussel, Parijs en Luxemburg. Afhankelijk van de marktvoorwaarden, kan een transactie worden afgesloten met een duurtijd van 5 tot 7 voor een bedrag tot 100 miljoen EUR in een of meerdere schijven. De coupures van 100.000 EUR in nominale waarde zullen op Alternext worden genoteerd.

Met de intentie een obligatielening uit te geven, bevestigt IMMOBEL haar financiële strategie en haar wens om haar ontwikkelingsportefeuille verder uit te breiden zowel in België als in het buitenland. De uitgifte zou de Vennootschap toelaten om verder te groeien en haar aanwinsten te optimaliseren ten voordele van al haar aandeelhouders. Het zou ook toelaten haar financieringen te diversifiëren, de maturiteit van haar financieringen te verlengen en een verlaging van haar gemiddelde financieringskost te bekomen.

Lees het persbericht hier.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud