shareholder

IMMOBEL treedt toe tot Euronext BEL Mid index

IMMOBEL zal worden opgenomen in de BEL Mid-index, de Mid-Cap beursindex van Euronext Brussel. De opname in deze index gaat van kracht vanaf 23 september 2019.

Euronext heeft gisteren de resultaten bekendgemaakt van de kwartaalevaluatie voor de BEL Mid index en de opname hierin van IMMOBEL. Vanaf 26 September 2019 zal IMMOBEL deel uitmaken van de BEL Mid index van Euronext Brussel, en niet langer van de BEL Small Index.

Deze upgrade werd besloten door Euronext Brussel, gezien de beursprestaties van IMMOBEL, zowel op basis van het kapitalisatiecriterium van haar free float als op basis van de omloopsnelheid van haar aandeel.

“De positieve evolutie van onze resultaten over de afgelopen jaren en de regelmatige uitkering van een groeiend dividend hebben ongetwijfeld bijgedragen aan de toegenomen interesse van beleggers in ons bedrijf", verklaart Marnix Galle, Executive Chairman of the Board.

De Groep kijkt ernaar uit om de cijfers voor het eerste semester van 2019 aan haar Aandeelhouders voor te leggen met haar persbericht voorzien op 17 september a.s.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud