shareholder

Vervroegde afsluiting van het openbare aanbod op "retail" obligaties voor een bedrag van eur 75 miljoen

©Immobel

IMMOBEL’s publieke uitgifte voor voornamelijk particulieren is een groot succes en is bijna zes keer overingeschreven

De obligaties werden succesvol geplaatst bij voornamelijk particuliere beleggers, na een book-building proces waarbij BELFIUS en BNP PARIBAS FORTIS optraden als Joint Lead Managers.

Het maximumbedrag van in totaal EUR 75 miljoen werd opgehaald. IMMOBEL heeft bijgevolg besloten om de inschrijvingsperiode vervroegd af te sluiten op 4 oktober 2019 om 17u30.

De obligaties zullen op 14 oktober 2019 worden uitgegeven en voor verhandeling worden toegelaten op de gereglementeerde markt van Euronext Brussels (ISIN Code BE0002671528). De jaarlijkse bruto coupon bedraagt 3,000%. Het bruto actuarieel rendement bedraagt 2,722% op jaarbasis en het jaarlijks netto actuarieel rendement bedraagt 1,831%.

“Deze uitgifte zal ons toelaten de verdere ontwikkeling van onze vastgoedportefeuille in Europa te financieren. Het succes toont nog maar eens het vertrouwen dat de particuliere belegger heeft in onze strategie.”, licht Karel Breda, Chief Financial Officer, toe.

Voor deze transactie werd IMMOBEL geadviseerd door Linklaters en de Joint Lead Managers door Allen & Overy.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud