shareholder

Kinepolis en CJ 4DPLEX sluiten internationale ScreenX expansiedeal

Kinepolis en CJ 4DPLEX sluiten internationale ScreenX expansiedeal

Las Vegas, Nevada – Kinepolis heeft een overeenkomst gesloten met CJ 4DPLEX, een toonaangevende wereldspeler in bioscooptechnologie, voor het openen van ScreenX-zalen vanaf 2019. ScreenX is de eerste multi-projectie bioscooptechnologie ter wereld, ontworpen om de bioscoopervaring naar een hoger niveau te tillen. ScreenX laat het publiek toe voorbij het kader van een traditioneel bioscoopscherm te kijken, daarbij gebruik makend van een eigen, exclusief systeem.

“We zijn opgetogen met deze nieuwe deal, die ons toelaat ScreenX uit te rollen in 6 nieuwe bioscopen samen met onze partner Kinepolis”, zegt JongRyul Kim, CEO van CJ 4DPLEX. “We zijn ontzettend blij dat we de krachten kunnen bundelen met een fantastische nieuwe partner in het omvormen van het bioscooplandschap en we kijken ernaar uit om een langdurig partnership met hen op te bouwen in de komende jaren.”

“We zijn altijd trots geweest op onze partnerships en deze samenwerking met CJ 4DPLEX zal ons streven naar ‘the ultimate movie experience’ verder kracht bijzetten, met de opening van 6 ScreenX-zalen in onze bioscopen”, zegt Eddy Duquenne, CEO van Kinepolis. “We kijken ernaar uit om filmervaringen van een ander niveau naar onze klanten te brengen en samen met CJ 4DPLEX zullen we de grenzen van deze ervaringen blijven verleggen.”

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud