shareholder

Kinepolis Group plant opening nieuwe Landmark-bioscoop in South East Edmonton

Landmark Cinemas Canada en Forster Harvard Development Corp. zijn trots te kunnen aankondigen dat Landmark Cinemas haar premium ‘recliner’ bioscoopervaring naar de ‘Grove on 17’ site brengt, in de Tamarack regio in het zuidoosten van Edmonton, Canada. De start van de bouwwerken is voorzien in augustus 2019, de opening staat gepland aan het begin van de zomer in 2020.

Alle acht filmzalen zijn voorzien van Landmarks luxueuze ‘recliner’ zetelconcept in een volledige stadion-opstelling. Deze premium bioscoopervaring biedt bezoekers een gemotoriseerde, volledig uitklapbare zetel met voetsteun die garant staat voor meer persoonlijke ruimte en een ontspannen, storingvrij filmuitje. De nieuwe bioscoop met acht schermen zal bovendien uitgerust worden met Barco laserprojectie van Cinionic. Laserprojectie biedt een rijk, dynamisch kleurenpalet, superieure contrastratio’s en een scherpere beeldkwaliteit, voor een ongeëvenaarde kijkervaring.

“Wij kijken ernaar uit om de luxueuze recliner bioscoopervaring van Landmark naar de ‘Grove on 17’ te brengen en we zijn ervan overtuigd dat filmliefhebbers in Tamarack en uit de omringende gebieden hier hun filmbestemming zullen vinden,” zei Eddy Duquenne, CEO van Kinepolis Group.

“Als entertainment bestemming in de commerciële zone ‘Grove on 17’, zal Landmarks premium bioscoopervaring ons engagement kracht bijzetten om een unieke ervaring te bieden aan de inwoners van Tamarack en de volledige regio door middel van een hoogstaand shoppingcentrum,” zei Blair Forster, President, Forster Harvard Development Corp.

Kinepolis Group verwierf Landmark Cinemas, met 45 bioscoopcomplexen van diverse grootteorde de tweede grootste bioscoopuitbater in Canada, in december 2017. Drie nieuwe Landmark-bioscopen werden geopend in 2018 (St. Albert, Saskatoon en Fort McMurray). In 2019 staan nog eens twee openingen gepland, namelijk in Regina en Calgary Market Mall.

De bouw van Landmarks nieuwe, premium bioscoopcomplex in de CF Market Mall in Calgary is gestart op dinsdag 23 april jongstleden. De opening van deze nieuwe bioscoop is gepland in december 2019.

Gelegen in de zuidwestelijke hoek van het winkelcentrum, in de ruimte die voorheen werd ingevuld door Staples, zal deze nieuwe bioscoop met vijf zalen Landmarks recliner zetelconcept combineren met Barco laserprojectie van Cinionic.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud