shareholder

Kinepolis Group realiseert een private plaatsing van obligaties voor een totaal bedrag van € 225 miljoen

Kinepolis Group realiseert een private plaatsing van obligaties voor een totaal bedrag van € 225 miljoen

Kinepolis Group heeft vandaag met succes een private plaatsing van obligaties afgesloten ten bedrage van € 225 miljoen en met een looptijd van 7,5 jaar. Gekwalificeerde beleggers of niet-professionele beleggers via private banking netwerken of tussenpersonen konden intekenen op de plaatsing.

KBC werd aangesteld als coördinator van de transactie. KBC, ING, BNP Paribas Fortis en Belfius hebben de plaatsing gezamenlijk aangeboden.

De plaatsing past in het beleid van Kinepolis om haar investeringen op lange termijn te financieren en zo de cash flows te ‘matchen’. De plaatsing zal worden gebruikt voor de financiering van een eerdere uitgifte die werd terugbetaald in maart van dit jaar, de financiering van de recente overname van de Spaanse bioscoopgroep El Punt, de renovatie van overgenomen bioscopen, de bouw van nieuwe complexen, alsook toekomstige overnames en lopende investeringen in nieuwe belevingsconcepten.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud