shareholder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

Montea versterkt commerciële slagkracht in Nederland

Cedric Montanus versterkt team Montea met de ambitie de commerciële slagkracht in Nederland te vergroten. ✓ Naast de bestaande vestiging in Tilburg, opent Montea een tweede kantoor in Amsterdam. ✓ Deze versterking past in de groeidoelstellingen Track’24 met als focus een portefeuillegroei naar € 2,2 miljard (+60%) tegen eind 2024.

Samenwerkingsakkoord met Cedric Montanus

De portefeuille van Montea in Nederland kende de laatste 5 jaren onder de leiding van Hylcke Okkinga een sterke groei. Met de versterking van de directie met Cedric Montanus wil Montea haar commerciële slagkracht in Nederland verder uitbreiden en zo haar significante groei bestendigen.Samen met Hylcke Okkinga, zal Cedric Montanus deel uitmaken van de directie en mee instaan voor de verdere versterking van Montea in Nederland. Zij zullen hun krachten bundelen in BrightSite BV.Hylcke Okkinga: “Met de komst van Cedric verwachten we de kwalitatieve en duurzame groei van Montea in Nederland verder te kunnen versnellen. Zowel op het gebied van beleggingen en ontwikkelingen als op het gebied van het team en haar kennis en kunde”.Cedric Montanus heeft een jarenlange affiniteit met de logistieke vastgoedmarkt en beschikt over de vereiste ervaring om voor Montea vastgoedprojecten aan te brengen.Cedric begon zijn carrière bij Troostwijk Makelaars in Amsterdam waarna hij in 2007 de overstap maakte naar de Capital Markets afdeling van Cushman & Wakefield. Vanaf 2011 was hij als partner betrokken bij de oprichting van XO Property Partners waar hij als trusted advisor de vaste adviseur was van diverse beursgenoteerde, MKB en private equity bedrijven. In deze rol adviseerde hij met name op het gebied van grondaankopen en beleggings- en leasingtransacties in de logistieke en bedrijfssector.Cedric Montanus: “Ik zie de samenwerking met Montea als een mooie en logische vervolgstap in mijn carrière binnen de vastgoedmarkt. Er staat in Nederland een uitstekend team, dat ik graag kom versterken met de gezamenlijke ambitie om de portefeuille de komende jaren verder uit te breiden.”

Naast de bestaande vestiging in Tilburg, opent Montea een tweede kantoor in Amsterdam

In het kader van haar exponentiële groei, heeft Montea eveneens beslist om naast het kantoor in Tilburg, een tweede thuisbasis in Amsterdam te openen om haar aanwezigheid in Nederland te versterken.Het kantoor dat gelegen is op de Weesperzijde 33 is vanaf begin september 2021 operationeel.

Ambitieuze portefeuillegroei

Track’24 zijn de beoogde groeiambities die Montea went te realiseren in de jaren 2021 tem 2024. Over een periode van vier jaar streeft Montea ernaar om een groei van meer dan € 800 miljoen (of + 60% t.o.v. 2020) te realiseren waardoor de vastgoedportefeuille zal stijgen naar € 2,2 miljard tegen eind 2024.De focus zal gaan naar duurzaam en veelzijdig logistiek vastgoed:
✓ Strategische toplocaties
✓ Multimodale sites
✓ Multifunctionele gebouwen
✓ Maximale benuting van ruimte – brownfield redevelopment

Lees hier het volledige persbericht.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie