shareholder

Geïntegreerd Jaarverslag 2019

©Frank De Mol

Ons Geïntegreerde Jaarverslag voor 2019 is een stap op onze weg om u de best mogelijke informatie te bieden over hoe UCB waarde creëert voor patiënten met ernstige ziekten en voor onze maatschappelijke belanghebbenden nu en in de toekomst. Vandaag, meer dan ooit, streven onze 7 606 collega’s ernaar om de door Patiënten Verkozen Biofarmaceutische Leider te worden!

Dit Geïntegreerd Jaarverslag 2019 bevat het management verslag in overeenstemming met artikel 12 van het Koninklijk besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten die zijn toegelaten tot de handel op een gereglementeerde markt. Alle informatie die moet worden opgenomen in een dergelijk management verslag overeenkomstig de artikelen 3:6 en 3:32 van het Belgische Wetboek van vennootschappen en verenigingen (d.w.z. Verklaring Inzake Deugdelijk Bestuur – inclusief het Remuneratieverslag – Overzicht van de Bedrijfsprestaties en UCB’s Verklaring over niet-financiële informatie) wordt gerapporteerd in alle verschillende secties van dit Geïntegreerd Jaarverslag. Dit Geïntegreerd Jaarverslag 2019 is samen met de materialiteitsbeoordeling opgesteld in overeenstemming met de Global Reporting Standards: Kernoptie. Niet-financiële informatie wordt ook geauditeerd door een derde partij.

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De Partner zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud