shareholder

WDP kondigt voor 70 miljoen euro nieuwe projecten in België en Nederland aan

Totaal investeringsvolume in het kader van het groeiplan 2019-23 op weg naar 500 miljoen euro in het eerste jaar Beoogde kapitaalverhoging van circa 200 miljoen euro via versnelde private plaatsing (accelerated bookbuild)

Sinds de lancering van het nieuwe groeiplan 2019-23 begin dit jaar heeft WDP een totaalvolume aan nieuwe investeringen geïdentificeerd van circa 475 miljoen euro, hoofdzakelijk gedreven door voorverhuurde nieuwbouwprojecten die evenwichtig gespreid zijn over de regio’s waar WDP actief is.

Ter financiering van deze investeringspijplijn, die hoofdzakelijk een uitvoering zal kennen in de komende 18 maanden, lanceert WDP een kapitaalverhoging in geld middels versnelde private plaatsing bij internationale institutionele investeerders voor een brutobedrag van circa 200 miljoen euro.

Binnen dit kader bevestigt WDP zijn korte- en langetermijn winstverwachtingen zoals eerder geformuleerd binnen het groeiplan 2019-23.

Joost Uwents, CEOvan WDP: “Deze kapitaalverhoging ondersteunt de uitstekende progressie van het nieuwe groeiplan 2019-23 en is geheel in lijn met WDP’s strategie om het investeringsritme gepaard te laten gaan met synchrone uitgifte van debt en equity.”

Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud