Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

De nieuwe ID.7 Tourer van Volkswagen: elektrisch rijden op zijn best

De nieuwe Volkswagen ID.7 Tourer ©RV

De ID.7 Tourer, de elektrische tegenhanger van de Passat Variant, blinkt uit in comfort en efficiëntie. Slimme klimaatregeling en massagefuncties in de zetels maken van deze innovatieve Volkswagen de ideale bedrijfs- én gezinswagen.

De ID.7 Tourer is de jongste telg in de Volkswagen-familie. De breakversie van de populaire ID.7 zet de traditie van de legendarische Passat Variant verder in een honderd procent elektrische uitvoering. De wagen combineert elegantie met functionaliteit. Naast zijn knap design en aerodynamische carrosserie scheert hij hoge toppen qua premium comfort.

Geïnteresseerd in de nieuwe ID.7 Tourer?

Surf naar de website van Volkswagen om uw wagen online te configureren en een offerte aan te vragen.

De binnenruimte biedt plaats aan vijf personen en 605 liter bagage in de hoge koffer. Met twee personen aan boord loopt de laadcapaciteit zelfs op tot 1.714 liter. ‘Het optionele Smart Glass panoramisch zonnedak creëert bovendien een uitzonderlijk ruim gevoel’, weet David Van Belle, Fleet Manager bij Volkswagen Belgium. ‘Het switcht in een handomdraai van transparant naar ondoorzichtig glas dankzij een geïntegreerde PDLC-folie (polymer dispersed liquid crystal).’

Advertentie

‘De comfortabele actieradius en de korte oplaadtijd maken van de ID.7 Tourer de ideale gezins- én bedrijfswagen’

David Van Belle
Fleet Manager bij Volkswagen Belgium

Uitzonderlijk comfort

De vele technologieën, slimme rijhulpsystemen en connectiviteitsoplossingen maken van de ID.7 Tourer een unieke wagen. ‘Met onder andere intelligente klimaatregeling en verluchtingsroosters via elektronische sturing brengt Volkswagen de comfortmaatstaven naar een hoger niveau’, stipt Van Belle aan.

Bijzonder zijn ook de optionele ergoActive Premium-stoelen die uitgerust zijn met massageprogramma's, dynamische zetelventilatie en activeringsfuncties voor spiergroepen van de wervelkolom en het bekken. ‘Via drukpuntmassage en bekkenactivering bevorderen ze de bloedsomloop en verlichten ze spanningen. De geïntegreerde Wellness-app zorgt voor nog meer comfort tijdens het rijden’, licht Van Belle toe.

Advertentie

Actieradius van 687 kilometer

De honderd procent elektrische ID.7 Tourer blinkt uit in efficiëntie. Dat vertaalt zich voor de ID.7 Pro S (vanaf juni te bestellen) naar een actieradius tot 687 kilometer (WLTP) voor wie kiest voor een batterij van 86 kWh (in plaats van de standaard 77 kWh). Met een maximaal vermogen van 200 kW aan een snel laadstation laadt u die op van tien tot tachtig procent in amper een half uur.

‘De comfortabele actieradius en de korte oplaadtijd maken van deze auto de ideale gezins- én bedrijfswagen’, stelt Van Belle. Bovendien is volledig elektrisch rijden fiscaal interessant, gezien het minimaal belastbaar voordeel van alle aard.’

Business-uitvoering

Met de Business-uitvoering van de ID.7 Tourer bent u zeker van een hoge restwaarde, een interessante total cost of usage en dus een aantrekkelijke leaseprijs. Van Belle: ‘Dit exclusieve model biedt maximaal comfort voor bestuurders en passagiers, aangepast aan de specifieke wensen van elke klant. Een aanrader in elk opzicht.’

Geïnteresseerd in de nieuwe ID.7 Tourer?

Surf naar de website van Volkswagen om uw wagen online te configureren en een offerte aan te vragen.

Lees verder
Logo
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.