Advertentie
Advertentie

Meer podcasts

De Beursvoyeurs

Wekelijkse panelpodcast over beleggen waarin een duo beleggingsspecialisten samen met host Tomas De Soete de beursweek fileert, een urgente vraag van een luisteraar beantwoordt en de portefeuille van een bekende belegger dissecteert: triple bill beleggen! De Beursvoyeurs, dat is beleggen zonder taboes.

De Tijd Vooruit

De Tijd gaat in gesprek met toonaangevende ondernemers en onderzoekers over onze toekomst. Ze blikken vooruit en tonen ons welke wereld er in het verschiet ligt.

De Zwembadboeken

De beste boeken voor aan het zwembad volgens de redactie van De Tijd. Fictie en non-fictie, voor elk wat wils, elke dag een boek, de hele zomer lang.

Drie boeken

Special edition van Wim Oosterlinck voor De Tijd, waarin hij een variatie brengt op zijn eigen Drie boeken podcast. Hij vraagt bekende CEO’s en ondernemers naar de drie boeken die hun leven en carrière als bedrijfsleider hebben bepaald.

Start To Metaverse

De Tijd neemt je mee naar de Brave New World van het metaversum. We verkennen wat het is, welke kansen er schuilen en waarvoor we moeten opletten.

Start to Invest

Starten met beleggen, hoe doe ik dat? Wie stelt zich die vraag tegenwoordig niet? En waarom heeft De Tijd daar nog geen antwoord op in podcastvorm? Die tijd is nu voorbij. Vanaf nu kan eender wie zich de vraag stelt ‘Hoe start ik met beleggen?’ bij deze podcast terecht.