Advertentie
podcast

Veertien verdachten vervolgd voor gesjoemel verkoop Anderlecht | Wat betekent hervorming accijnzen voor jouw energierekening? | T-shirts maken van CO2

De 7 is een dagelijkse podcast van De Tijd. U krijgt het nieuws dat u nodig heeft om uw dag goed te starten in zeven punten.

Het parket vervolgt 14 verdachten voor gesjoemel bij de verkoop van RSCAnderlecht aan Marc Coucke. En er zitten een paar grote namen tussen. Dat zijn we bij De Tijd in primeur te weten gekomen.
Komt er binnenkort een hervorming van de accijnzen op gas en elektriciteit? De minister van Financiën heeft een finaal voorstel klaar, maar wat betekent dat voor jouw energiefactuur?
En we hebben nieuws dat de mode-industrie wel eens op z'n kop kan zetten: een pilootfabriek in Antwerpen gaat T-shirts maken van CO2.

Host: Bert Rymen
Productie: Lara Droessaert

Wie deze podcast beluistert in de auto:
In de nieuwste update van de app van De Tijd zitten ook Apple Car Play en Android Auto. De 7 luisteren op de baan is dus nog nooit zo simpel geweest: klikken op het icoon van De Tijd op het multi-mediascherm van je auto en luisteren maar!
Wie precies wil zien hoe je dat installeert, we hebben een handig filmpje gemaakt daarover.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud