Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Mediafin lanceert woensdag een dagelijkse nieuwspodcast. Het wordt de eerste Vlaamse ‘daily’ die een nieuwsoverzicht aanbiedt. Het bedrijf boven De Tijd en L’Echo begint ook een eigen audioproductiehuis.

Vanaf woensdag 26 januari begint De Tijd met een dagelijkse podcast, ‘De 7’. Dat wordt een nieuwspodcast die vanaf zeven uur ‘s ochtends te beluisteren zal zijn.

De host van de podcast is Bert Rymen, die tot nu chef Politiek & Economie was bij De Tijd en voordien al 'De ochtend' presenteerde op Radio 1.

Advertentie

‘De 7’ is de eerste podcast in Vlaanderen die ‘s morgens een overzicht geeft van wat er van belang is die dag. Het gaat om zeven punten met nieuws met de 'filter' van De Tijd. Daarbij zullen de journalisten van de krant aan het woord komen, maar dat kunnen ook mensen zijn uit het bedrijfsleven of experts. De podcast zal een tiental minuten duren.

'De 7' wordt elke ochtend in alle vroegte opgenomen en zal vanaf zeven uur te beluisteren zijn in de app en op de website van De Tijd, maar ook op de bekende podcastplatformen.

Naast de dagelijkse podcast lanceert Mediafin ook zijn eigen audioproductiehuis. Voor dit jaar staan enkele nieuwe wekelijkse podcasts en series op stapel. Maar het productiehuis zal ook podcasts kunnen produceren voor andere bedrijven en ondernemers.

Op de redactie van De Tijd op de site van Tour&Taxis in Brussel zijn drie nieuwe studio’s gebouwd om de audioproductie in eigen huis te kunnen doen. Karel Dierickx, de voormalige programmamanager van Play4, is de nieuwe chef Audio.

U abonneren op 'De 7' kan nu al via Spotify of Apple Podcasts. Op andere podcastplatformen kan dat vanaf woensdag.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.