Advertentie
Advertentie
Advertentie

'De 7' is een dagelijkse podcast van De Tijd. U krijgt het nieuws dat u nodig hebt om de dag goed te starten in zeven punten.

Wat zit vandaag in 'De 7'?

Ons land heeft op dit moment de op een na laagste inflatie van de eurozone. Onze economie doet het ook beter dan die van de meeste buren. Hoeveel beter? En hoe komt dat?

Advertentie

Het wereldwijde aantal miljonairs is voor het eerst in tien jaar gedaald. Hetzelfde geldt voor hun totale vermogen. Onze marktexpert heeft een paar interessante cijfers.

We praten ook met de Belgisch-Amerikaans fintechinvesteerder Rob Heyvaert. Die doet een verrassende zijsprong naar Antwerpse luxefitnesszaken.

En als u heel goed luistert, dan hoort u dat er ergens iets speciaals is aan deze 'De 7'. Spits de oren!

Host: Bert Rymen
Productie: Roan Van Eyck

Genoten van 'De 7?'

Check dan ook de nieuwste podcastreeks van De Tijd: 'De AIonauten'.
Daarin gaat host Erwin Deckers op ontdekkingstocht door de wondere wereld van AI en wat dat al allemaal kan doen. De tweede aflevering staat net online: 'Het einde van de literatuur'.

En er is ook nog altijd 'Wat dit land nodig heeft'.
In vijf afleveringen neemt host Bert Rymen u mee op de zoektocht naar de oplossingen die dit land nodig heeft om er weer te staan. Of het nu gaat over werk, onderwijs of gezondheidszorg, het komt allemaal aan bod.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.