Advertentie
Advertentie

De 7 is een dagelijkse podcast van De Tijd. U krijgt het nieuws dat u nodig heeft om uw dag goed te starten in zeven punten.

De fameuze put in onze begroting is vorig jaar 7 miljard kleiner geworden. Da's onze redactie in primeur te weten gekomen. Hoe komt dat? En is het ook een reden om optimistisch te zijn over dit jaar?
Een nieuwe dag, een nieuwe stap in de race naar AI. Microsoft lanceert zijn vernieuwde zoekmachine Bing, die nog beter en krachtiger zou zijn dan ChatGPT.
En 't is in veel bedrijven tijd voor evaluaties van werknemers. Meestal onder 4 ogen. Maar de CEO van Ford haalt publiekelijk, in een podcast zwaar uit naar zijn ingenieurs die elektrische auto's bouwen.

Host: Bert Rymen
Productie: Lara Droessaert

Wie deze podcast beluistert in de auto:
In de nieuwste update van de app van De Tijd zitten ook Apple Car Play en Android Auto. De 7 luisteren op de baan is dus nog nooit zo simpel geweest: klikken op het icoon van De Tijd op het multi-mediascherm van je auto en luisteren maar!
Wie precies wil zien hoe je dat installeert, we hebben een handig filmpje gemaakt daarover.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.