Advertentie
Advertentie

'De 7' is een dagelijkse podcast van De Tijd. U krijgt het nieuws dat u nodig hebt om uw dag goed te starten in zeven punten.

Wat zit er in 'De 7' vandaag?
De Belgische douane gebruikt Chinese scanners die mogelijk een veiligheidsrisico vormen. Wat voor risico? En waarom schakelen ze die dingen dan niet uit?
Een bod op de telecomreus Telenet valt vandaag perfect samen met een bod op de gastankerrederij Exmar. Wat moet u doen als belegger?
En in Antwerpen opent CEO Erwin Beerens, van de gelijknamige autogroep, een grote nieuwe site. Die speelt in op een opvallende trend in de sector, maar je kan er ook met bijlen gaan gooien.

Genoten van 'De 7'?

Check dan ook de nieuwste podcastreeks van De Tijd: 'De AIonauten' 
Daarin gaat host Erwin Deckers op ontdekkingstocht door de wondere wereld van AI en wat dat al allemaal kan doen. De tweede aflevering staat net online: 'Het einde van de literatuur'
En er is ook nog altijd  'Wat dit land nodig heeft'
In vijf afleveringen neemt host Bert Rymen je mee naar de op zoektocht naar de oplossingen die dit land nodig heeft om er weer te staan. Of het nu gaat over werk, onderwijs of gezondheidszorg, het komt allemaal aan bod.

Lees verder
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud