Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

'De 7 Kiest' is een wekelijkse podcast van De Tijd in de aanloop naar de verkiezingen. U krijgt een update van de verkiezingscampagne met een analyse van de experten van De Tijd.

Dit is aflevering vier van 'De 7 Kiest', uw wekelijkse update van de verkiezingscampagne in de aanloop naar de verkiezingen.
Host Bert Rymen praat u bij met Isabel Albers, de algemeen hoofdredacteur van De Tijd en L'Echo, en chef Politiek en Economie Jasper D'hoore. 
Deze keer gaan we de Europese tour op, want op 9 juni zijn het natuurlijk niet alleen federale en regionale verkiezingen, maar moeten we ook een bolletje kleuren voor een nieuw Europees Parlement.
Wat staat er op het spel in de Europese Unie en waarom moeten we daar als Belgische kiezer wakker van liggen? Dat zijn alvast goede vragen voor Isabel en Jasper.
Maar we hebben ook u, de luisteraar, een fundamentele vraag gesteld: 'Hebben we meer of minder Europa nodig? En waarom?'
We houden ook het Vlaams Belang tegen het licht, op dit moment in de peilingen de grootste partij in Vlaanderen. Hoe zeker is hun winst en wat na de verkiezingen?

Beluister zeker ook 'De 7 van De 7', de andere verkiezingspodcast van De Tijd. Daarin stellen we de grootste Vlaamse politieke partijen de zeven vragen die er volgens ons het meeste toe doen. Deze week staan de vragen aan Alexander De Croo (Open VLD)  online. Maar u vindt in het kanaal 'De 7 van De 7' ook de vragen aan de andere partijen terug. 

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.