Advertentie
Advertentie
Advertentie

De 7 Kiest is een wekelijkse podcast van De Tijd in de aanloop naar de verkiezingen. Je krijgt een update van de kiescampagne met een analyse van de experten van De Tijd.

In de meeste steden en gemeenten duiken in de straten de affiches op met meer en soms ook minder geslaagde foto’s en slogans van de kandidaten.
Dat geeft alvast een beeld van de kiescampagne, maar hoe communiceren de partijen hun boodschap en hoe bereiken ze de mensen om hen te overtuigen?

Daar hebben we het over in deze De 7 Kiest, met journalist en De Tijd-columnist Rik Van Cauwelaert en de Chef Politiek hier bij De Tijd, Jasper D’hoore. De host is Bert Rymen

Advertentie

We gaan deze keer ook eens kijken wat er speelt aan de Franstalige kant in dit land. Hoe liggen de kaarten daar en wat zegt dat over de coalities die federaal mogelijk zijn?

En idem over Brussel, het kleinste en in sommige opzichten ook het armste gewest, maar wel eentje dat wel eens het brandpunt zou kunnen worden van de formatieknoop die zich na de verkiezingen aandient.

En er is ook weer onze vraag aan de luisteraars: Wat moet er zeker in een volgende staatshervorming zitten?

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.