Advertentie
podcast

Dementie voor het eerst belangrijkste doodsoorzaak | Op naar nieuwe gouden generatie Rode Duivels? | Wolkenkrabbers: Is the sky the limit?

De 7 is een dagelijkse podcast van De Tijd. U krijgt het nieuws dat u nodig heeft om uw dag goed te starten in zeven punten.

Dementie is met één op de tien overlijdens in ons land, intussen de belangrijkste doodsoorzaak. Dat blijkt uit nieuwe cijfers die De Tijd heeft kunnen inkijken.
Ook wij maken de balans op van de gouden generatie Rode Duivels - niet de sportieve, maar de financiële. Wat heeft die sportieve hoogconjunctuur van zowat 10 jaar de voetbalbond opgeleverd?
En Amerikaanse elektrische Volkswagens rijden binnenkort rond met batterijen waarvoor Umicore het materiaal levert.

Host: Bert Rymen
Productie: Joris Vanderpoorten

Wie zijn geld eens goed aan het werk wil zetten in deze tijden van hoge inflatie, moet zich inschrijven voor Finance Avenue. Dat is grootste geldbeurs van België, volgende week zaterdag 3 december in Tour & Taxis in Brussel.
Inschrijven is gratis! 

Heb je altijd al graag willen beleggen, maar niet met echt geld? Gewoon virtueel, zonder risico? Doe dan mee met de beursrally van De Tijd. Dan kan je er nog een prijs mee winnen ook. Inschrijven op beursrally.be

Geboeid door wat je hoort in De 7? Overweeg een abonnement op De Tijd, nu in een uitzonderlijk ontdekkingsaanbod.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud