Advertentie
podcast

Helft groene fondsen investeert toch in vervuilende bedrijven | Maakt premie van 750 euro kans? | Duizenden bedrijven moeten klokkenluider stem geven

De 7 is een dagelijkse podcast van De Tijd. U krijgt het nieuws dat u nodig heeft om uw dag goed te starten in zeven punten.

Zijn zogenaamde 'groene beleggingsfondsen' écht groen? Wel... absoluut niet, zo blijkt uit diepgravend onderzoek waar ook De Tijd aan heeft meegewerkt.
We gaan 't es hebben over die premie van 750 euro volgend jaar: een politiek voorstel voor 't loonakkoord. Maakt dat enige kans? En wat betekent het voor jou?
En klokkenluiders die schandalen binnen hun bedrijf blootleggen, die worden binnenkort beter beschermd. We praten met een juridisch experte.

Host: Bert Rymen
Productie: Roan Van Eyck en Lara Droessaert

Wie zijn geld eens goed aan het werk wil zetten in deze tijden van hoge inflatie, moet zich inschrijven voor Finance Avenue. Dat is grootste geldbeurs van België, volgende week zaterdag 3 december in Tour & Taxis in Brussel.
Inschrijven is gratis! 

Heb je altijd al graag willen beleggen, maar niet met echt geld? Gewoon virtueel, zonder risico? Doe dan mee met de beursrally van De Tijd. Dan kan je er nog een prijs mee winnen ook. Inschrijven op beursrally.be

Geboeid door wat je hoort in De 7? Overweeg een abonnement op De Tijd, nu in een uitzonderlijk ontdekkingsaanbod.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud