Advertentie
Advertentie

De 7 is een dagelijkse podcast van De Tijd. U krijgt het nieuws dat u nodig heeft om uw dag goed te starten in zeven punten.

Het is maandag en dan blikken we in De 7 altijd vooruit naar de week die komt.
Met een gast.
Vandaag is dat Tijd-collega Jasper D'hoore, chef van de redactie Politiek & Economie.
De maand januari zit er bijna op. Dus er komen inflatiecijfers aan én centrale banken beslissen of en met hoeveel punten ze de rente optrekken.
2 op de 3 Vlaamse landbouwbedrijven die te veel stikstof uitstoten, hebben laten weten dat ze de boeken neerleggen. Raakt het meerjarenplan voor de landbouw van bevoegd minister Jo Brouns deze week eindelijk goedgekeurd?
En wordt Wout Van Aert zondag (eindelijk) nog eens wereldkampioen veldrijden? Of kan Mathieu Van der Poel zijn thuisvoordeel uitspelen op het WK in het Nederlandse Hoogerheide?

Host: Bert Rymen
Productie: Lara Droessaert

Wie deze podcast beluistert in de auto:
In de nieuwste update van de app van De Tijd zitten ook Apple Car Play en Android Auto. De 7 luisteren op de baan is dus nog nooit zo simpel geweest: klikken op het icoon van De Tijd op het multi-mediascherm van je auto en luisteren maar!
Wie precies wil zien hoe je dat installeert, we hebben een handig filmpje gemaakt daarover.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.