Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

'De 7' is een dagelijkse podcast van De Tijd. U krijgt het nieuws dat u nodig hebt om uw dag goed te beginnen in zeven punten.

Wat zit er in 'De 7' vandaag? De instapkosten voor pensioensparen kunnen oplopen tot meer dan 10 procent. Dat is het geval bij maar liefst 880.000 contracten in ons land.
Meta Platforms, het bedrijf boven onder andere Facebook, heeft woensdagavond nabeurs stevige klappen gekregen. Het geeft meer dan verwacht uit aan AI.
En de brouwer van Kasteelbier en Filou verwacht dit jaar 10 tot 15 procent meer te verkopen. De CEO legt uit wat fruitbier daarmee te maken heeft.

Host: Bert Rymen
Productie: Joris Vanderpoorten

Advertentie

Wie nog meer wil beluisteren over de verkiezingen: de keuze is reuze, want we hebben bij De Tijd deze week twee nieuwe verkiezingspodcasts gelanceerd.
'De 7 van De 7' met voor elke politieke partij de 7 vragen die er volgens ons toe doen en 'De 7 Kiest' elke week al ins en outs van de kiescampagne, geanalyseerd door onze experten. Deze week door Isabel Albers en Jasper D'hoore.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.