Advertentie
podcast

Opnieuw miljarden op termijnrekeningen | Disney schrapt 7.000 jobs | Zoon Bobbejaan Schoepen wil luchtvaartpretpark in Antwerpen

De 7 is een dagelijkse podcast van De Tijd. U krijgt het nieuws dat u nodig heeft om uw dag goed te starten in zeven punten.

Er is een opvallende comeback: die van de termijnrekening. Op een half jaar tijd hebben Belgen er bijna 7 miljard euro extra op gezet. Is zo'n termijnrekening opnieuw interessant geworden?
De Belgische profclubs hebben vorig seizoen een record neergezet, helaas niet eentje om trots op te zijn. Ze hebben samen 156 miljoen euro verlies geleden. Welke club spant de kroon?
En zo vader, zo zoon. Bobbejaan Schoepen had z'n eigen pretpark, Bobbejaanland. Nu wil zoon Jack Schoepen een gigantisch luchtvaartpretpark bouwen in Antwerpen: Captain Jack. Prijskaartje: 200 miljoen euro.

Host: Bert Rymen
Productie: Lara Droessaert

Wie deze podcast beluistert in de auto:
In de nieuwste update van de app van De Tijd zitten ook Apple Car Play en Android Auto. De 7 luisteren op de baan is dus nog nooit zo simpel geweest: klikken op het icoon van De Tijd op het multi-mediascherm van je auto en luisteren maar!
Wie precies wil zien hoe je dat installeert, we hebben een handig filmpje gemaakt daarover.

Lees verder
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud