Advertentie
Advertentie

De 7 is een dagelijkse podcast van De Tijd. U krijgt het nieuws dat u nodig heeft om uw dag goed te starten in zeven punten.

Wat zit vandaag in De 7?
De overheid verbergt vaak informatie voor burgers en bedrijven, terwijl die daar wel recht op hebben. En wat blijkt? De aanhouder wint.
Er hangt nog altijd een schaduw over de VS. Wat als ze daar straks hun schuldenplafond niet verhogen en wanbetaler worden? Het kan ook ons hard raken. Onze marktenspecialist legt uit.
En het grootste pianobedrijf van België wordt nu het grootste van Europa. We praten met de CEO.

Genoten van De 7?
Check dan onze nieuwste podcastreeks 'Wat dit land nodig heeft'.
In vijf afleveringen neemt host Bert Rymen je mee op zoektocht naar de oplossingen die dit land nodig heeft om er weer te staan. Of het nu gaat over werk, onderwijs of gezondheidszorg, het komt allemaal aan bod.
Luister nu naar de derde aflevering over onderwijs. De gast daarin is directeur Joke Knockaert, die van haar technische school in Zeebrugge de eerste Vlaamse havenschool maakte.
En ook Kande Kazadi is erbij. Die is partner bij het adviesbureau Bain & Company, maar is ook gepassioneerd door onderwijs en gelijke kansen, als lid van De Vrijdaggroep en bestuurder bij ToekomstATELIERdelAvenir in Brussel.

Lees verder
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud