Advertentie
Advertentie
Advertentie

De 7 is een dagelijkse podcast van De Tijd. U krijgt het nieuws dat u nodig heeft om uw dag goed te starten in zeven punten.

Wat zit vandaag in De 7?
Het bedrijf Signpost mag 450.000 computers leveren aan katholieke scholen. Een gigadeal die 220 miljoen waard is. En tegelijkertijd doet Signpost een overname.
De Republikein Ron DeSantis is kandidaat-president van Amerika. Maar waar staat hij eigenlijk voor? En wat liep mis bij de aankondiging vannacht?
En een Zweedse overnemer fuseert de nummers twee en drie van de Belgische autoglasmarkt. Is het bedrijf dat daaruit ontstaat klaar voor de strijd met marktleider Carglass? We praten met de vrouw achter het stuur.

Genoten van De 7?
Check dan onze nieuwste podcastreeks 'Wat dit land nodig heeft'.
In vijf afleveringen neemt host Bert Rymen je mee op zoektocht naar de oplossingen die dit land nodig heeft om er weer te staan. Of het nu gaat over werk, onderwijs of gezondheidszorg, het komt allemaal aan bod.
Luister nu naar de derde aflevering over onderwijs. De gasten daarin zijn directeur Joke Knockaert die van haar technische school in Zeebrugge de eerste Vlaamse havenschool maakte.
En ook Kande Kazadi is erbij. Die is partner bij het adviesbureau Bain & Company, maar ook gepassioneerd door onderwijs en gelijke kansen, als lid van De Vrijdaggroep en bestuurder bij ToekomstATELIERdelAvenir in Brussel.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.