Advertentie
Advertentie
Advertentie

De 7 is een dagelijkse podcast van De Tijd. U krijgt het nieuws dat u nodig heeft om uw dag goed te starten in zeven punten.

Wat zit er in De 7 vandaag?
Een Zwitsers glasbedrijf plant een giga-fabriek in Lommel, goed voor honderden banen en een investering van honderden miljoenen.
De Belgische topministers komen vandaag samen voor een Overlegcomité over de Europese Natuurherstelwet. Gaan ze 'r uit geraken? En zo niet: wat voor figuur slaat ons land dan?
En De Tijd heeft in primeur Isabel Schnabel kunnen interviewen, de tweede 'leading lady' van de Europese Centrale Bank. We spraken met haar over de vooruitzichten voor de inflatie, voedselprijzen en de spaarrentes.

Genoten van De 7?

Advertentie

Check dan ook de nieuwste podcastreeks van De Tijd: 'De AIonauten' 
Daarin gaat host Erwin Deckers op ontdekkingstocht door de wondere wereld van AI en wat dat al allemaal kan doen. De tweede aflevering staat net online: 'Het einde van de literatuur'
En er is ook nog altijd  'Wat dit land nodig heeft'
In vijf afleveringen neemt host Bert Rymen je mee naar de op zoektocht naar de oplossingen die dit land nodig heeft om er weer te staan. Of het nu gaat over werk, onderwijs of gezondheidszorg, het komt allemaal aan bod.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.