Advertentie
podcast

De Drie Boeken van Flow Pilots-CEO Dewi Van De Vyver

Dewi Van De Vyver. ©Katrijn Van Giel

In deze speciale De Tijd-editie van zijn Drie Boeken-podcast praat Wim Oosterlinck met topmensen uit het bedrijfsleven. In de vijfde aflevering gaat hij met Flow Pilots-CEO Dewi Van De Vyver op zoek naar de drie boeken die haar leven en carrière als bedrijfsleider bepaald hebben.

'Ik ben als kind opgegroeid bij Jehova's getuigen, dus binnen een gemeenschap met een heel duidelijk beeld van wat je pad is. Toen ik 11 à 12 jaar was, op het kantelpunt dat je een individu begint te worden, is mijn mama daaruit gegaan. In het boek 'Hasse Simonsdochter' van Thea Beckman heb ik de elementen gevonden om mij bewust te zijn van: ik kan zelf kiezen.'

De Drie Boeken van Dewi Van De Vyver

1. Thea Beckman - 'Hasse Simonsdochter'
2. Maria Jacques - 'Morgen is blond'
3. Caroline Criado Perez - 'Invisible Women: Data Bias in a World Designed for Men'

Het is een van de anekdotes en verhalen die Dewi Van De Vyver, de CEO van het techbedrijf Flow Pilots, vertelt aan podcastmaker Wim Oosterlinck. In deze speciale editie van zijn Drie Boeken-podcast voor De Tijd gaat Oosterlinck op zoek naar de boeken die het leven en de carrière van bekende ondernemers en CEO's hebben vormgegeven. Hier kunt u de vijfde van acht afleveringen beluisteren.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud