Advertentie

Deminor tekent cassatieberoep aan in zaak-L&H

Deminor neemt het niet dat bedrijfsrevisor KPMG geen schadevergoeding hoeft te betalen aan de L&H-gedupeerden. ©REUTERS

De jarenlange saga rond het gevallen Ieperse spraaktechnologiebedrijf Lernout & Hauspie (L&H) is nog niet helemaal voorbij. Het advieskantoor Deminor tekent cassatieberoep aan tegen het arrest van het Gentse hof van beroep.

De rechtszaak eindigde op 23 maart met een sisser. In de burgerlijke afhandeling van de fraudezaak rond L&H oordeelde het Gentse hof dat de bedrijfsrevisor KPMG geen schadevergoeding moet betalen aan de gedupeerden.

Dat was een streep door de rekening van duizenden gedupeerden. Zij hoopten op een veroordeling van KPMG, die in tegenstelling tot de andere beklaagden over voldoende financiële middelen zou beschikken.

Deminor dient nu cassatieberoep in.

'Dat doen we op de eerste plaats uit voorzorg, omdat de termijn voor cassatieberoep heel kort is en we het arrest nog moeten analyseren. Als later blijkt dat er geen gronden zijn, dan laten we het beroep weer vallen. We zien op het eerste gezicht wel enkele mogelijkheden, anders zouden we het beroep niet indienen. Maar dat zullen we de komende weken verder onderzoeken', zegt vennoot Erik Bomans.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud