Advertentie

Lange file op E19 richting Antwerpen

©BELGA

Op de E19 richting Antwerpen is de verkeersellende na het zware ongeval ter hoogte van Loenhout woensdagochtend nog lang niet achter de rug.

De hulpdiensten zullen sowieso nog heel wat tijd nodig hebben om de rijbaan op te ruimen op de plaats van de aanrijding met drie vrachtwagens. Daarbij is één van de chauffeurs omgekomen. Twee van de drie trucks zijn volledig uitgebrand.

En in de file achter het ongeval is omstreeks 11 uur in Meer een nieuw incident gebeurd. Een lichte bestelwagen belandde daar op zijn zij en verloor zijn lading met glas, die nu over de rijbaan verspreid ligt. Enkel de pechstrook is daar beschikbaar.

Het nieuwe incident zorgt alleen nog maar voor meer hinder op de E19, die in Loenhout ook nog steeds volledig afgesloten is richting Antwerpen. Er staat een file tot voorbij de Nederlandse grens.

Het verkeer over langere afstand vanuit Nederland kiest de komende uren dan ook best nog voor de A12 via Bergen-op-Zoom. Lokaal is er een omleiding via de afrit Loenhout naar Brecht, waar je weer de snelweg op kan.

 

 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud