Bart Buysse directeur-generaal van VBO

Bart Buysse wordt de nieuwe directeur-generaal van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO). Dat meldt de organisatie dinsdag in een persbericht. Buysse volgt Pieter Timmermans op, die nu gedelegeerd bestuurder is.

Door zijn aanstelling tot gedelegeerd bestuurder kwam de functie van Pieter Timmermans als verantwoordelijke voor het sociaal beleid vrij. Het VBO vult deze vacature nu intern in. Bart Buysse is bekend als adjunct-directeur van het Sociaal Departement en arbeidsmarktexpert van de werkgeversorganisatie.

Buysse wordt ook lid van de algemene directie en zal samen met Timmermans voor het VBO het sociale overleg in de Groep van 10 opvolgen.

'Het Departement Sociale Zaken van het VBO zal in de toekomst aangestuurd worden door Bart Buysse en Ivo Van Damme, directeur van het departement Sociale Zaken, onder supervisie van de gedelegeerd bestuurder', luidt het.

Buysse is jurist van opleiding en heeft sinds begin dit jaar ook zitting als lekenrechter bij de Brusselse arbeidsrechtbank.

De nieuwe structuur treedt in werking vanaf september 2012. 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud