Doms: 'Zo boos is Tobback niet'

Sanne Doms denkt niet dat Tobback 'boos' is. - BELGA ©BELGA

Sanne Doms, voorzitster van de Jongsocialisten, promootte afgelopen wekend op het sp.a-congres de legalisering van cannabis, dat uiteindelijk met alle aandacht ging lopen. Maar spijt heeft ze niet. 'Zo boos is Tobback niet,' zegt Doms in de Morgen.

'Ik ben en blijf gelukkig dat de legalisering van cannabis in ons partijprogramma wordt opgenomen,' kijkt Sanne Doms, voorzitster van de Jongsocialisten terug op het sp.a-congres afgelopen weekend. 

Het programmapunt ging daar lopen met alle aandacht, iets wat niet goed viel bij de partijtop, die meer in het nieuws wou komen met de lancering van de verkiezingsslogan 'sociale welvaart'. Maar spijt heeft Doms niet. 'De mediaheisa is wel wat overdreven, maar ik ben en blijf gelukkig dat legalisering van cannabis in ons partijprogramma wordt opgenomen,' geeft Doms aan in de Morgen. 

'Ik weet dat de partijtoppers het liever anders hadden gezien, maar ik ben de voorzitter van de jongerenafdeling en verdedig de standpunten van die jongeren. Als dat niet mag, kunnen we de Jongsocialisten beter opdoeken.'

Of Doms voorzitter Tobback nog heeft gehoord? 'Ik heb de voorzitter niet meer gesproken sinds zondag. Maar zo boos is Bruno niet, hoor. Ik heb mijn bureau hier op het partijhoofdkwartier op de Brusselse Grasmarkt, niet ver van het zijne, en ik heb nog altijd water en elektriciteit.' 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud