Advertentie

E34 geblokkeerd door dubbel ongeval

Twee weken geleden was de E34 ook al eens geblokkeerd door een botsing tussen drie vrachtwagens. Hier wordt het wegdek schoongemaakt. ©BELGA

Op de E34 van Antwerpen naar Eindhoven hebben zich twee ongevallen met vrachtwagens voorgedaan. De snelweg is geblokkeerd ter hoogte van Oud-Turnhout in de richting van Nederland.

Donderdag omstreeks 23.50 uur reed een vrachtwagen tegen de middenberm en kantelde. De lading, met palletten en dozen bijtende producten, moest handmatig worden verwijderd, wat tot een aanzienlijke file leidde.

In die file reden omstreeks 5 uur vrijdagochtend drie vrachtwagens op elkaar in. De chauffeur van een van de vrachtwagens raakte daarbij zwaargewond. Hij werd in kritieke toestand afgevoerd, maar verkeert intussen niet meer in levensgevaar. Bij het ongeval verloor een van de vrachtwagens een partij stalen platen.

De rijbaan richting Nederland is volledig versperd, meldt het Verkeerscentrum Vlaanderen. Het verkeer moet ter hoogte van Turnhout-Centrum (uitrit 24) de snelweg verlaten. De takel- en opruimwerkzaamheden zullen nog geruime tijd in beslag nemen, mogelijk de hele ochtend.

Wie zich over lange afstand verplaatst, krijgt de raad een andere route te kiezen. Voor het traject van Antwerpen naar Eindhoven is de E19 Breda een alternatief.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud