Sp.a Antwerpen stelt nieuwe onafhankelijken voor

Christine Hannes (links) en Vic Mees (rechts) werden voor sp.a Antwerpen voorgesteld als nieuwe onafhankelijke kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Eerder al deed Jinnih Beels (midden) hetzelfde. ©BELGA

Op het partijbestuur van de sp.a Antwerpen zijn twee nieuwe onafhankelijke kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober voorgesteld.

De eerste onafhankelijke op de Antwerpse sp.a-lijst is Vic Mees, de zoon van de gelijknamige voetballegende van weleer bij eersteklasser Antwerp. Vic Mees kreeg bekendheid als bezieler van café Kiebooms in Antwerpen.

De tweede onafhankelijke kandidaat, Christine Hannes, is directeur van de Spectrumschool in Deurne. Eerder al maakte ook voormalig politiecommissaris Jinnih Beels, na het uiteenvallen van de lijst Samen, bekend dat zij als onafhankelijke op de lijst van sp.a Antwerpen wil staan.

Groen blies eerder deze week het Samen-kartel op nadat Antwerps sp.a-kopstuk Tom Meeuws in het oog van een politieke storm kwam na onthullingen over onregelmatigheden toen hij manager bij De Lijn was.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud