Advertentie
opmerkelijk

Obama zet favoriete zomerliedjes op Spotify

De Amerikaanse president, Barack Obama, maakt van zijn vakantie gebruik om wat te golfen en een lijst met favoriete zomerliedjes samen te stellen. ©AFP

Het Amerikaanse Witte Huis heeft de muziekstreamingdienst Spotify ontdekt. President Barack Obama stelde de eerste playlist samen.

Heeft u altijd al willen weten welke muziek de Amerikaanse president Barack Obama in vervoering brengt? Dan moet u eens een kijkje nemen op de muziekstreamingdienst Spotify. Want sinds vrijdag zet het Witte Huis daar playlists op.

'Het Witte Huis zit nu ook op Spotify. En de eerste playlist is samengesteld door niemand minder dan president Obama', kondigden medewerkers van de Amerikaanse president aan in een persbericht.

De Democraat zag het initiatief helemaal zitten. 'Want hij stelde niet een maar twee lijstjes met favoriete zomerliedjes samen: een voor overdag en een voor 's avonds', voegde het Witte Huis eraan toe.

Bob Dylan

In de loop van de dag luistert Obama al eens graag naar 'Ain't Too Proud to Beg' van The Temptations, 'Tombstone Blues' van Bob Dylan of 'Gimme Shelter' van The Rolling Stones. Ook Coldplay, Bob Marley, John Legend en Aretha Franklin duiken op in het lijstje.

's Avonds luistert de Democratische politicus dan weer graag naar 'My Favorite Things' van John Coltrane, 'Suzanne' van Leonard Cohen of 'Feeling Good' van Nina Simone. Maar ook Beyoncé, Van Morrison en Ray Charles kunnen hem wel bekoren.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud