Sarah Palin start eigen nieuwszender

Sarah Palin heeft een comeback naar de politiek nooit uitgesloten ©EPA

De gewezen Amerikaanse vicepresidentskandidate Sarah Palin gaat een online nieuwskanaal uit de grond stampen. ‘Wij zullen tonen wat Washington niet wilt dat de mensen zien.’

‘Bent u ook de mediafilters beu’, vraagt Palin in een online promofilmpje voor haar gloednieuwe nieuwszender. ‘Want ik ben ze al lang beu, en ik ga er iets aan doen.’

Met een eigen online nieuwskanaal hoopt de Tea Party-aanhangster ‘rechtsreeks tot de kijker te kunnen spreken, rond de gevestigde waarden heen’. ‘Wij gaan tonen wat Washington niet wilt dat de mensen zien’, klinkt het ambitieus.  

Ze gaat onder meer debatten en nieuwsuitzendingen tonen, maar ook een kijkje geven achter de schermen van haar eigen leven en van de events die ze met haar familie organiseert.

Comeback

Wie benieuwd is naar de avonturen van de politica moet zich wel abonneren op het online kanaal. Voor een maand betaal je 9,95 dollar. Een jaarabonnement kost 99,95 dollar.

De nieuwszender is niet het eerste initiatief van Palin na haar mislukte gooi naar het vicepresidentschap in 2008. Ze had in de tussentijd een eigen realityserie, was tijdlang politiek commentator voor het conservatieve Fox News en schreef twee boeken.

Palin heeft ook altijd gezegd dat ze een rentree naar de politiek niet uitsluit.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud