‘Professional traveller’ Inge Onsea (Essentiel Antwerp) neemt ons mee naar haar droombestemming: Brazilië. Houden we ons onderweg zoal mee bezig: slechte porno luisteren en heel veel slapen.
30 jaar geleden opende hij het eerste Nobu-restaurant samen met Hollywoodacteur Robert De Niro. Vandaag staat Nobu Matsuhisa aan het hoofd van meer dan 50 luxehotels en -restaurants wereldwijd.
Sabato Summer Cocktails: verfijnde toprecepten van meestercocktailmakers om thuis na te maken. Aflevering 2: Aviation met violetlikeur door Atelier Paul Morel uit Antwerpen.
Chefs spelen met smaak in een culinaire roulette. In deze aflevering: sterrenchef Nicolas Misera van restaurant Misera in Antwerpen serveert zijn recept voor clafoutis met perzik en vanille-ijs.
Ontdek de beste zomerrestaurants, verrassende rosé-alternatieven en de innovatieve Rise e-scooter van designer Lowie Vermeersch in Sabato's meest gelezen stukken van de afgelopen week.
Welke wijn serveer je bij een diner bereid door twaalf chefs, goed voor 21 Michelinsterren? We volgden tweesterrenchef Gert de Mangeleer en zijn sommelier Joachim Boudens in Portugal.