Jamie Oliver maakte naam en faam als ‘The Naked Chef’ eind jaren negentig. Na ontelbare uren televisie is hij terug met zijn nieuwste project: een kinderboek.
Rozewied in Zeeland is de tocht vanuit België meer dan waard, vindt culinair recensent Jan Scheidtweiler. 'Een adres met redelijke prijzen vlak bij de zee.'
Rozewied in Zeeland is de tocht vanuit België meer dan waard, vindt culinair recensent Jan Scheidtweiler. 'Een adres met redelijke prijzen vlak bij de zee.'
Gerecycleerd, klimaatneutraal of duurzaam. Van een eenwieler en een felblauw stadswagentje tot mode van Stella McCartney: vanaf nu rijd je altijd in het groen.
Interieurstyliste Bea Mombaers baatte twaalf jaar lang een design-B&B uit in Knokke. Nu begint ze een nieuw avontuur in een dorp aan de voet van de Mont Ventoux.
Berlijns food scene bruist als nooit tevoren. Sabato trok er van een jungle rooftopbar naar het grootste foodcourt van Europa. En ja, we gingen er ook om kebab.