Elektrische motoren testen op het Zuid in Antwerpen met Trevor

Trevor, een Belgisch merk van elektrische motoren, heeft sinds kort een eerste showroom op het Zuid in Antwerpen. Je kunt er een testrit maken met het eerste model.

In ‘Ca & La’ tipt Sabato de niet te missen lifestylehoogtepunten van de week.

Van elektrische auto’s en steps kijken we al niet meer op. Maar als er een elektrische motor passeert, draaien de hoofden wel. Vanaf nu zal dat geregeld gebeuren op het Antwerpse Zuid. Want daar is sinds donderdag 23 april de nieuwe showroom van Trevor geopend: een Belgisch merk van elektrische motoren. Je kunt er het eerste model zien én uittesten. Die DTRe Stella bestaat in twee versies: een geschikt voor raceparcours en een voor op straat.

Advertentie
Advertentie
Dit is Trevor | Elektrisch crossen op een ‘cleane’ dirt bike

Trouwe Sabato-fans lazen in september vorig jaar al over de lancering van de eerste Trevor-motor. Oprichters Jeroen-Vincent Nagels en Philippe Stella, die respectievelijk instaan voor het technische en het creatieve, werken al een paar jaar aan dat model. Het ontwerp komt uit Californië, van designer John McInnis, die ook voor Harley-Davidson werkt. De productie gebeurt volledig in België, in samenwerking met het bekende Saroléa.

Op het Antwerpse Zuid opende de nieuwe showroom van Trevor: een Belgisch merk van elektrische motoren. Je kunt er zijn eerste model zien én uittesten.
Advertentie
Advertentie

Met een bereik van honderd kilometer mikt Trevor op milieubewuste pendelaars. Nog tot en met 8 april vindt er een financieringscampagne plaats via Winwinner, onder meer om extra voorraad op te bouwen.

| Prijs | 14.495 euro
| Adres | Gijzelaarsstraat 10, 2000 Antwerpen
| Website | trevormotorcycles.com

Advertentie