Sabato’s Knokke-special | 250 pagina’s lang een zomergevoel

Nu zaterdag zit de nieuwste Knokke-special bij De Tijd. 250 pagina’s lang zomeren bij bijzondere verhalen, heel veel binnenkijkers, to-dotips en meer.

Elk jaar pakt Sabato net voor de zomer uit met een Knokke-special. Dat zijn 250 pagina’s vol zomerse verhalen, de nieuwste must-visit hotspots, extra lange interviews, een reeks flashy binnenkijkers en meer. Zaterdag bij De Tijd, vanaf vrijdag online.

Advertentie
La Belle Équipe, de Knokse droomwoning van de kunsthandelaars Guy en Linda Pieters.
©Mr. Frank
Advertentie
Kijk binnen in een Knokse droomvilla met kamers vol kunst

Een van die binnenkijkers vindt u nu al in preview. Wandel mee door La Belle Équipe, de Knokse droomwoning van de kunsthandelaars Guy en Linda Pieters, met hun rijke privékunstcollectie aan de muren. ‘Het zijn niet de waardevolste werken, wel souvenirs van ons parcours in de kunst’, zeggen ze.

Advertentie
Een render van het iconische Knokse hotel La Réserve, waar koortsachtig gewerkt wordt om alles tegen de zomer rond te krijgen.
©Glenn Sestig Architects
Advertentie

Nog zo’n must-read: de verhalen van het trio achter het nieuwe gezicht van Knokke. De architecten Glenn Sestig, Dries Bonamie en Philippe Samyn durfden het aan om drie iconische architecturale uithangborden van de badstad te transformeren. Het resultaat spot je er deze zomer. Over de weg ernaartoe kom je zaterdag alles te weten.

Advertentie
Is de speedo bezig aan een comeback?

Tot slot brengt Sabato een ode aan de speedo, alias ‘de ballenknijper’. Is Gert Verhulst door zijn schaars geklede optreden in ‘De Verhulstjes’ persoonlijk verantwoordelijk voor de comeback ervan? Of ligt de spannende zwemslip qua trendsnelheid mijlenver voor op hem? Ook dat leest u dit weekend.

Gesponsorde service

Lees Meer