Chanel komt met hervulbare lipstickhuls uit glas

Chanel komt met een hervulbare lipstickhuls gemaakt van glas. De inspiratie: de trappenzaal in Rue Cambon 31 in Parijs, ooit de privéwoning van Gabrielle Chanel.

Volgend jaar zal het exact honderd jaar geleden zijn dat Gabrielle – Coco – Chanel haar eerste lipsticks creëerde, en als slimme zakenvrouw haar modehuis uitbreidde met een hele afdeling gewijd aan parfums en cosmetica.

Vandaag pioniert het huis vlijtig verder, met een allereerste hervulbare lipstickhuls gemaakt van glas, een technische tour de force. De inspiratie: de met spiegels beklede trappenzaal in Rue Cambon nummer 31 in Parijs, ooit de privéwoning van Gabrielle Chanel en nog steeds het epicentrum van het Chanel-universum.

Advertentie
©Chanel
Hervulbare make-up, parfum en crèmes: de beautysector gaat zero-waste

Dit juweeltje van geslepen glas is niet alleen stukken mooier dan een plastic huls, maar moet vooral duurzaam zijn: de huls van ‘31 Le Rouge’ kan eindeloos hervuld worden. Wie van variatie houdt, kan gemakkelijk de twaalf verschillende tinten met elkaar afwisselen, en de vullingen apart bewaren.

En omdat echte schoonheid aan de binnenkant zit, werd niet alleen aan de verpakking, maar ook jarenlang aan de formule gesleuteld. Met 75 procent ingrediënten van natuurlijke oorsprong en veel verzorgende oliën belooft ‘31 Le Rouge’ zachte lippen én een kleur die acht uur houdt. Met nog een woordje advies van ‘Madame Coco’: ‘Als je droevig bent of je hart is gebroken, doe lipstick op en ga in de aanval’.

Advertentie
Advertentie

‘31 Le Rouge’
| Prijs | 165 euro
| Navullingen | 75 euro
| Te koop | In België exclusief bij de Chanel Beauty Boutique, Korte Gasthuisstraat 20/22, 2000 Antwerpen en via chanel.com

Advertentie
Gesponsorde service

Lees Meer